bg

Ритуал "Изкуството на масажа" - масаж със свещ

Ритуал „ Изкуството на масажа”

 

 
   

                              

Ритуалът „Изкуството на масажа” е повече от един обикновен масаж – автентична плурисензориална ароматерапия, увлекателна и емоционална. Ритуалът се предлага в 4 ароматни варианта, които персонално подсилват удоволствието и ефектът от масажа, отговарят на 4-те елемента, доминиращи над зодиакалният знак: Вода, Въздух, Огън, Земя.

Активните съставки за всеки тип свещ са 100% натурални, селектирани растителни масла с добре познато въздействие: подхранване, хидратация, тонизират и подобряват еластичността на кожата: бадемово масло, кокосова масло и масло от карите (шеа).

Бадемово масло е познато със своите качества: омекотяващо, подхранващо, за всеки тип и по – специално при суха, дехидратирана от слънцето и солариума кожа. Кокосовото масло е богато на витамини и антиоксиданти, спомага за поддържане на високите нива на влага, освежава и тонизира. Предпазва от зачервяване и неутрализира чувството на парене. Маслото от Карите – предпазва от стрии, бръчки, придава еластичност и дълбоко хидратира, но основната характеристика е висока концентрация на субстанции, които са част от синтеза на фибробласти и от своя страна спомагат при формирането на нов колаген и еластин – за по – млада и стегната кожа. От друга страна предпазва от вредното въздействие на светлината, като естествен филтър на слънчеви лъчи: отлична протекиця от свободните радикали и превенция от появата на бръчки и еритем.

Ритуалът „ Изкуството на масажа” е истинска иновация - алхимичната ароматерапия на този ритуал е връзката на четирите енергии (Вода, Въздух, Огън, Земя), които доминират над различните зодиакални знаци и техните психофозикални характеристики.

Четирите различни ароматни композиции отговарят на различния елемент:

 

Вода

Рак, Скорпион, Риби

Характеристики: чувствителност, фантазия, интровертност, мързел

Аромат: морски, динамизиращ, тонизиращ

Въздух

Водолей, Близнаци, Везни

Характеристики: динамичен ум, предприемчивост, изобретателност

Аромат: цветен, балансиращ, виталност

Огън

Овен, Стрелец, Лъв

Характеристики: динамична физика, агресивност, импулсивност

Аромат: сладък, успокояващ, екзотичен /митра/

Земя

Дева, Телец, Козирог

Характеристики: хиперчувствителност, бързина, прецизност, перфекционизъм

Аромат: хармонизиращ, релаксиращ, пикантен /канела/

Реално масажната свещ се подбира според настроението в момента, според характеристиките на клиента и като допълнение към зодиакалния знак.