bg

тангентор

                                     

ХИДРОМАСАЖНА ВАНА

СПА МЕНЮ

1.    МЛЕЧНА ВАНА С ЛОТУС И ВОДНА ЛИЛИЯ   ACADESPA RELAX

2.  ВАНА ДЕТОКС И ОТСЛАБВАНЕ   „ACADEYSPA DETOX

3.  ВАНА КЛЕОПАТРА С МЛЯКО И МЕД „NEWERA

4.  ВАНА С БЯЛ МУСКУС И СОЛИ ОТ МЪРТВО МОРЕ „NEWERA

5.  ВАНА АЗИЯ – МЕТАМОРФОЗИТЕ НА ВОДАТА     „ THALI SENS

6.  ВАНА С ЕКЗОТИЧНИ ПОДПРАВКИ И СОЛИ ОТ МЪРТВО МОРЕ „NEWERA

7.   ЕНЕРГИЗИРАЩА ВАНА СЪС ЗЕЛЕН ЧАЙ GERARD'S

8.  РЕЛАКСИРАЩА ВАНА С ЖЕН ШЕН GERARD'S

9.  ВАНА ЩАСТЛИВИ МИГОВЕ ACADESPA RELAX

 

Времетраене на ваните: 20 минути

Цена: 22.00лв.

 

 

 

ХИДРОТЕРАПИЯ

Много хубави неща се случват когато се потопим във водата. Моментално загубваме 90 % от теглото си. Носим се по повърхността на водата и си припомняме, че трябва да се освободим от всичко, което ни безпокои. Когато влезем в топла вода кръбообращебието се настройва към новите условия. Кръвта по-усилено се придвижва към кожата, кръвоносните съдове се разширяват. Затоплената кръв прониква по-дълбоко в тъканите под кожата, доставяйки повече кислород. Колкото повече кръвоносни съдове се разширяват, толкова по-силно усещате чуството на облекчение. Мускулите започват да се отпускат. Пулсът и дишането стават по-чести, което помага за елиминирането на отпадъците от метаболизма, събрани в мускулните тъкани. При физическа активност в мускулите се натрупва млечна киселина. Топлата вода разширява кръвоносните съдове, увеличавайки кръвния поток към болезнените и увредени тъкани, позволявайки на повече кислород и хранителни вещества да подпомогнат възстановителния процес и да изчистят млечната киселина.

Хидромасажа спомага да се възстанови гъвкавостта и да се премахне нееластичността на мускулите. Отпуснатите мускули се движат по-свободно, с по-малко болка и напрежение. Топлината стимулира освобождаването на ендорфини. Те са естествени болкоуспокоителни за тялото. Топлината, въртяща се във вода намалява стреса и Ви позволява да почивате и спите по-добре. Редовното използване на хидромасажни вани води до намаляване на теглото и на целулита, намалява се задържането на течности и се облекчават отоците.

ХРОМОТЕРАПИЯ

Хромотерапията е терапия, използваща въздействието на цветовете върху психическото състояние и върху самочувствието на човек. Цветовете са способни да въздействат върху здравословното и емоционално състояние на хората. В тази СПА терапия се въздейства върху човека чрез кожата и чрез очите.Чрез очите се освобождават благоприятни за организма хормони. Действието на цветовете чрез кожата се основава на електромагнитно излъчване. Цветовете проникват в човешкото тяло и носят голяма позитивна енергия, възстановяват биоактивния баланс и активират физикохимични процеси. Възстановява се жизненият баланс и организмът се зарежда с положителна енергия. Хромотерапията действа най-добре в съчетание с хидромасаж. Водата засилва въздействието на светлинния поток върху човешкия организъм, тъй като го прави по-интензивен.