bg

фитнес зала - младост

Фитнес залата на Sport City Mladost е оборудвана с последно поколение професионални фитнес уреди на Life Fitnes USA – водеща марка в производството на фитнес оборудване в света.


Разполагаме с 2 отделни секции – кардио и силова.
В кардио залата ще намерите голям асортимент от бягащи пътеки, велоергометри, крос – тренажори, колела, степери и др.
Всеки уред предлага голям асортимент от тренировъчни програми и разполага със собствен LCD монитор, на който можете да гледате повече от 100 ТВ програми. Така  по време на Вашата кардио тренировка бихте могли да се забавлявате с любимото си предаване.
 Силовата зона на фитнеса разполага с голямо разнообразие от тренажори, което може да задоволи всеки каприз. На Ваше разположение са уреди за всяка мускулна група, голямо разнообразие от свободни тежести и аксесоари за пълноценна тренировка.
 И най-важната съставка на Вашата качествена тренировка – нашите квалифицирани фитнес инструктори.


В Sport City работят фитнес инструктори с дългогодишен опит и професионална квалификация на високо ниво. Тренировъчните програми, по които работим, непрекъснато се обновяват и развиват, следвайки най-новите тенденции във фитнеса, боди билдинга, кондиционните тренировки и др. Обслужването, което ще получите от нашите специалисти е на високо европейско ниво. Към всеки клиент се подхожда индивидуално и се изготвя детайлна тренировъчна програма за максимални резултати.