bg

козметичен салон

Кометичния салон на Sport City Vitosha не e обикновен салон - той бе обявен за салон на 2010 година от френсите специалисти на козметичния гигант GUINOT.

 

Френската козметична марка Guinot предлага пълноценна грижа за кожата, базирана на дългогодишни проучвания. При извършване на високоефективните терапии и процедури за лице и тяло се прилага индивидуален подход, съобразен изцяло с нуждите на Вашата кожа. Нашите козметици ще Ви препоръчат най-подходящата терапия и продукти за домашна грижа, и ще Ви помогнат да постигнете своите цели и желания.

Марката Guinot е еталон за качество и иновативност в сферата на професионалната салонна козметика повече от 40 години  и се предлага в множество  елитни козметични салони и спа-центрове по света. Професионалните терапии на Guinot, базирани на най-съвременните и иновативни нововъведения в козметиката и  се прилагат само и единствено от опитни и специално обучени козметици. В атмосфера на изискан лукс и неповторим уют Sun City-beauty center  предлага цялата гама терапии и продукти на френската марка.Потопете в атмосфера на невероятно блаженство и релакс.

Козметичния салон на Sport City Vitosha e просторен, професионално оборудван, с изискан интериор - по-доброто място за разкрасяване и релаксация!!!

Предлагаме голямо разнообразие от процедури за лице и тяло:

хидратация, подмладяване, лифтинг, избелване, подхранване и много други.

HYDRADERMIE * BEAUTE NUEVE * LIFTOSOME