bg

SPORT CITY MLADOST   е първия спортен център от веригата SPORT CITY fitness & beauty centers.

Отворихме  врати в началото на 2003г. под името Fitness Center MLADOST. До ден днешен комплекса се наложи като водещ фитнес център в квартал Младост. Намира се в на удобно място в Младост1, на минута от автобусната спирка на ХМС , срещу пътеките, зад новопостроения хотел Метрополитън. Разполагаме с голяма паркинг зона.

SPORT CITY MLADOST е предпочитана дестинация за спорт и релакс на много наши корпоративни клиенти, като  TELERIK; FADATA; 3M; JOHNSON CONTROLS; GLOBUL; KODAC; GB SERVICES; BUSINESS PARK MLADOST;WEBMESSINGER, SIEMENS, IS, KOMPTEL, AVENIR TELECOM и много други.

Предлагаме голямо разнообразие от организирани аеробик курсове, утвърдени през годините и радващи се на постоянна лоялна клиентела. При нас можете да посетите курсове по tae bo , step aerobics, step body work, power aerobics, body pump, cross fit tae bo, пилатес, fat loss aerobics, zumba, йога, power йога, каланетика, гимнастика за бременни жени, народни и модерни танци. Курсовете започват през 30 минути, така че по всяко време бихте могли да се присъедините към някоя от групите.

Фитнес залата на комплекса е изцяло обновена преди няколко години. Тя е оборудвана с последно поколение фитнес уреди на Life Fitness – водеща световна марка в бранша. Разполагаме с пълната гама кардио машини и силови тренажори, необходими за една пълноценна тренировка.

Нашите квалифицирани фитнес инструктори следват с методиката си последните тенденции в областта на фитнеса и кондиционните тренировки. Те изготвят персонални тренировъчни програми и хранителни режими на изключително високо професионално ниво.

След напрегнатия работен ден или след приключване на Вашата тренировка можете да се насладите на релаксиращи мигове в нашия сауна парк. Там Ви очаква суха, финландска сауна, парна баня, уютна релакс зона.

В масажните кабини на комплекса се предлага голямо разнообразие от масажи / релаксиращ, спортен, лечебен, ароматерапевтичен, масаж с мед, аурикулотерапия, масаж при бременни жени и други /, както и различни отслабващи и антицелулитни процедури.

Козметичния салон на SPORT CITY MLADOST е един от първите професионални салони, работещи със световноизвестните козметични марки Guinot France, Mary Cohr France, Thal'ion France и др.  Козметиците ни са с дългогодишен опит и професионална квалификация на европейско ниво. Предлагаме пълна гама от процедури за лице и тяло за всеки тип кожа.

 И най –накрая, но не на последно място, в нашия обект можете да си подарите красив морски загар и да се заредите с прекрасно настроение в професиоанлното ни соларно студио. На Ваше разположение са четири турбо солариума на UWE и LUMINA / вертикални и хоризонтални /, както и голямо разнообразие от специализирана козметика за солариум.

На рецепцията на SPORT CITY MLADOST има също така и голямо разнообразие от спортни стоки – богат протеинов бар, аксесоари, дрехи, храни, напитки и козметични продукти.

И най – важното, в SPORT CITY MLADOST Вие не сте гости, а сте част от нашето голямо спортно семейство. При нас винаги има кой да ви отдели специално внимание, да ви даде професионален съвет и насока за постигамето на Вашите оптимални резултати.

Очакваме Ви!

 

Ценоразпис: