bg

колариум

 

Колариум прави действителност мечтата ви за младост и привлекателност.
Вечна красота чрез Collagen Plus.Красота без граници, независима от времето.


Сега,само в Sun City-beauty center!
Hова мода за разкрасяване и подмладяване плъзна като епидемия сред мъже и жени. Уредът, който прави чудеса с външния вид, се нарича колариум. Звучи ви като солариум, но той стимулира производството на колаген в кожата, прави я стегната и заличава фините бръчици. По външен вид прилича на солариума.Обзаведен e с музика, ароматерапия и лампи, които обаче за разлика от солариумните излъчват червена светлина.За познавачите на видовете лъчи ще споменем, че са на честота 633 нм. Изследванията доказват, че 633 нм червена светлина, веднъж приета от клетките, отговорни за производството на еластични фибри и колаген, стимулира и засилва клетъчната активност и води до нарастване на производството на колаген.
Как става “впръскването”?
Колагеновите лампи излъчват специална светлина в розовата гама, която се абсорбира от кожата и стимулира образуването на колаген и еластин в клетките. Клиничните изследвания показват, че т.нар. фото био стимулация чрез колагеновия уред може да ускори регенерацията на кожата със 150-200 процента. Той подпомага и нарастването на нутрините в епидермиса, който пък прави кожата по-здрава и стегната.
Колко често е терапията?
За да стигнете до видими естетически резултати, е желателно да се подлагате на 3 процедури седмично за по 15 минути. Антистареещата програма трябва да продължи от 6 до 10 седмици последователно и без прекъсване. По-разреденото третиране също е допустимо, казват специалисти. Защото дори и да не е с такава честота на процедурите, кожата все пак придобива еластичност и хидратация. Най-добрите резултати се получават в комбинация с подходящата козметика.

BСЯКА СТЪПКА ПО ПЪТЯ КЪМ КРАСОТАТА ТРЯБВА ДА БЪДЕ МОМЕНТ НА УДОВОЛСТВИЕ.

НАШИЯТ ЕКИП СЕ ГРИЖИ ВИЕ ДА ИЗБЕРЕТЕ ПРАВИЛНИЯТ.

За повече информация:
гр.София ул.Сердика 12 (зад ЦУМ)

088-999-61-00

02-988-32-90