bg

 

Комплекс за красота SUN CITY се намира на ключово място в центъра на София / зад ЦУM  в непосредствена близост до Президентството на Република България, Министерство на труда и социалната политика, Дирекция по архитектура и градоустройство, Министерство на Енергетиката, както и сред множесто банки и международни офиси/ .Отворихме  врати през 2005 г. и се наложихме като водещ бюти комплекс в района.

Предлагаме голямо разнообразие от услуги: професионално соларно студио, коларно студио, козметично студио, дерматологично студио , масажно студио, грим студио, фризьорски салон, маникюр, педикюр, бюти бутик и кафе бар.

Работим с лидери в произвоството на козметично оборудване колариуми и солариуми, както и с водещи световни марка като Guinot France /висша козметика/, Selvert Spain, Kerastase  и L'Oreal Professionnel Paris, OPI, Мy Sun, Art of Sun, Tannymax и много други.

Предлагаме голям асортимент от козметични услуги за лице,поставяне на филъри и ботокс.Всякакви масажи и процедури за тяло / релаксиращ масаж, лечебен масаж, ароматерапевтичен масаж, масаж с мед, масаж при бременни жени, атицелулитни и отслабващи процедури и мн. други /. 

В модерния Център за красота SunCity-beauty center,ще се насладите на приятна обстановка,качествено обслужване и много предложения за подържане на Вашата красота и доброто Ви самочувствие.

Висококвалифициран екип от професионалисти ще се погрижи за Вашето здраве и комфорт.

Очакваме Ви!